Branches

Branddetectie voor iedere branche

Onderwijs

Het waarborgen van de veiligheid van studenten, leraren en overig schoolpersoneel is van essentieel belang in het onderwijsveld.

Systemen voor brandpreventie spelen een cruciale rol bij het snel opmerken van een mogelijke brand en het indammen van de verspreiding.

Dit zorgt ervoor dat iedereen genoeg tijd heeft om het pand op een veilige manier te verlaten, en vermindert zo het risico op verwondingen of erger.

Programma van Eisen
Programma van Eisen

Zorg

Het waarborgen van de veiligheid van patiënten en medewerkers in het ziekenhuis is een cruciaal onderdeel binnen de zorgsector.

Brandbeveiligingssystemen zijn onmisbaar om brand snel te detecteren en de uitbreiding ervan te beperken.

Cruciaal voor het bieden van een veilige omgeving voor uw collega’s en cliënten.

MKB en industrie

Mogelijk zijn producten en andere waardevolle zaken niet uw eerste zorg als er daadwerkelijk brand ontstaat.

Echter, kan dit aanzienlijk financiële schade veroorzaken, daarom is voorkomen altijd beter. Lagarde Groep biedt branddetectiesystemen voor uw bedrijf en garandeert een prettige samenwerking.

 

Onderhoud brandmeldinstallatie
“Ik vind het prettig om met Lagarde Groep samen te werken, vanwege hun open houding en goede adviezen. Vanaf het eerste contact was er een goede klik met de medewerkers.”
Sophie Don Griot

Manager, Hostel Pink Flamingo

“We hebben in Lagarde Groep een dynamische partner die in de toekomst met ons mee groeit. Ze bieden landelijke dekking, denken met ons mee en komen met passende oplossingen. ”
Timo Nieuwland

Facilitair Manager, Fonky Sales

Overheid

Ook voor overheidsinstellingen zijn efficiënte branddetectiesystemen van vitaal belang.

Dankzij vroegtijdige branddetectie kan een brand snel worden geblust, wat de schade aan het gebouw en de eigendommen minimaliseert.

Brandmeldinstallatie paneel
Bouwkundige beveiliging

Certificeringen

Beveiliging is een cruciale zaak. Het belang van goede kennis, ervaring én certificeringen is groot. Onze beveiligingsengineers volgen continu de marktontwikkelingen en worden geregeld getraind bij onze leveranciers en certificeringsinstellingen.

Lagarde Groep is een erkend Technisch en Bouwkundig Beveiligingsbedrijf.

KIWA gecertificeerd NCP BORG technisch beveiligingsbedrijf