Branddetectie zorg

Brandbeveiliging in de zorg 

Waarom branddetectie?

De veiligheid van patiënten en ziekenhuispersoneel is een hele belangrijke schakel in de zorg.

Systemen voor brandbeveiliging, waaronder brandalarmen, brandblussers en sprinklers zijn essentieel voor het vroegtijdig opmerken van brand en het minimaliseren van de verspreiding ervan.

Programma van Eisen
Programma van Eisen

Herkenning tot ontruiming

Wij installeren dagelijks branddetectiesystemen.

Deze zorgen voor een snelle branddetectie waarna het ontruimingsproces wordt geactiveerd. De mensen in het pand worden onmiddellijk geïnformeerd en kunnen het gebouw zonder vertraging verlaten.

Ook is er een optie voor automatische melding aan de brandweer, waardoor hulpdiensten snel op de hoogte zijn van de situatie.

“Ik vind het prettig om met Lagarde Groep samen te werken, vanwege hun open houding en goede adviezen. Vanaf het eerste contact was er een goede klik met de medewerkers.”
Sophie Don Griot

Manager, Hostel Pink Flamingo

“We hebben in Lagarde Groep een dynamische partner die in de toekomst met ons mee groeit. Ze bieden landelijke dekking, denken met ons mee en komen met passende oplossingen. ”
Timo Nieuwland

Facilitair Manager, Fonky Sales

Alles-in-één beveiliging

Naast brandveiligheid biedt Lagarde Groep ook andere beveiligingsdiensten aan, waaronder camerabeveiliging en alarminstallaties.

Wij dienen als contactpunt voor al uw beveiligingsbehoeften.

Brandmeldinstallatie paneel
Bouwkundige beveiliging

Certificeringen

Beveiliging is een cruciale zaak. Het belang van goede kennis, ervaring én certificeringen is groot. Onze beveiligingsengineers volgen continu de marktontwikkelingen en worden geregeld getraind bij onze leveranciers en certificeringsinstellingen.

Lagarde Groep is een erkend Technisch en Bouwkundig Beveiligingsbedrijf.

KIWA gecertificeerd NCP BORG technisch beveiligingsbedrijf