Onderhoud brandmeldinstallatie

Zorg voor optimale veiligheid met een onderhouden brandmeldinstallatie.

“Naast advies, realisatie en beheer hebben we ruime ervaring met het onderhouden van brandmeldinstallaties.​”

Het belang van goed onderhoud

U heeft de complete brandmeldinstallatie geïnstalleerd en het beheer is geborgd. Laatste puntje op de lijst is het onderhoud. Dit dient u door een erkend branddetectiebedrijf te laten uitvoeren, zodat u altijd zeker bent van een goed werkende installatie én uw certificaten behoudt.

Naast advies, realisatie en beheer hebben we ruime ervaring met het onderhouden van brandmeldinstallaties.

Onderhoud brandmeldinstallatie
SLA brandmeldinstallaties

Onderhoudsovereenkomst – SLA

Bij Lagarde Groep werken we voor het onderhoud met SLA’s. Een overeenkomst waarin we afspraken met elkaar maken over het onderhoud en support. Het mes snijdt aan twee kanten:

  • u weet waar u aan toe bent en heeft nergens omkijken naar;
  • wij kunnen perfect plannen en zo altijd een werkende brandmeldinstallatie garanderen.

Door samen een SLA-overeenkomst te tekenen voldoen we aan de NEN 2654. Werkzaamheden die hierbij horen is het up-to-date houden van documentatie zoals instructies, PvE, tekeningen en logboekregistraties. Daarnaast testen we brandmelders, accu’s, rookmelders, voedingen, bedienpanelen, additionele apparatuur en andere componenten. Ook kijken we naar eventuele bouwkundige afwijkingen. Wilt u meer weten? Vul dan het formulier in, wij informeren u graag!

Uw eigen klantteam

Om een optimale service te krijgen als klant van Lagarde Groep wordt er gewerkt met klantteams. Een klantteam is een groep engineers (5-10 engineers) die verantwoordelijk is voor hun eigen klanten. U kunt als klant ook rechtstreeks bellen met het klantteam, waardoor er door de engineer direct gestart kan worden met het verhelpen van een eventueel incident.

Hierdoor zijn de communicatielijnen kort en de oplostijd is afgestemd op uw behoefte.

“Ik vind het prettig om met Lagarde Groep samen te werken, vanwege hun open houding en goede adviezen. Vanaf het eerste contact was er een goede klik met de medewerkers.”
Sophie Don Griot

Manager, Hostel Pink Flamingo

“We hebben in Lagarde Groep een dynamische partner die in de toekomst met ons mee groeit. Ze bieden landelijke dekking, denken met ons mee en komen met passende oplossingen. ”
Timo Nieuwland

Facilitair Manager, Fonky Sales

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Zoekt u naar een partij om de brandmeldinstallatie te onderhouden? Dan gaan wij graag met u in gesprek!

Wanneer u via onderstaande button het formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bouwkundige beveiliging

Certificeringen

Beveiliging is een cruciale zaak. Het belang van goede kennis, ervaring én certificeringen is groot. Onze beveiligingsengineers volgen continu de marktontwikkelingen en worden geregeld getraind bij onze leveranciers en certificeringsinstellingen.

Lagarde Groep is een erkend Technisch en Bouwkundig Beveiligingsbedrijf.

KIWA gecertificeerd NCP BORG technisch beveiligingsbedrijf