Over Lagarde Groep

Met ons complete portfolio van (IP) diensten is Lagarde Groep één van de meest complete IP Service Integrators van Nederland.

Advies

Iedere organisatie heeft andere wensen op het gebied van een brandmeldinstallatie. Wij adviseren u graag vrijblijvend over de beste brandmeld-oplossing voor uw organisatie.

Installatie

Lagarde Groep installeert het complete brandmeldinstallaties op basis van uw wensen. Na installatie informeren we de gebruikers zodat het systeem direct in gebruik genomen kan worden.

Beheer en Onderhoud

Na implementatie van uw brandmeldinstallatiesysteem blijven wij uw aanspreekpunt voor beheer en onderhoud. We zorgen ervoor dat uw systeem up-to-date blijft!

Lagarde Groep biedt kortweg drie pluspunten voor uw organisatie:

  • Een compleet portfolio
  • Proactieve service en dienstverlening
  • Hoog kennisniveau

Lagarde Groep werkt vanuit ruim 30 jaar ervaring. Door de jaren heen hebben wij meer dan 6.000 succesvol gerealiseerde projecten opgeleverd. Lagarde Groep werkt onder andere voor het MKB, MKB+, (semi)overheidsinstellingen en zorginstellingen. Wij onderscheiden ons door commitment, flexibiliteit, snelheid en aandacht. Daarnaast bent u met Lagarde Groep verzekerd van innovatieve oplossingen door een onafhankelijke selectie van de meest gerenommeerde oplossingen.

Contactgegevens

Neem contact op voor advies, het stellen van vragen of het maken van een afspraak. Wij gaan altijd vertrouwelijk met uw gegevens om.

Lagarde Groep
Mercuriusweg 45
3771 NC Barneveld
Tel 088 – 16 16 016

Klantvriendelijk

Klanten van Lagarde Groep beoordelen de dienstverlening gemiddeld met een:

“Ik vind het prettig om met Lagarde Groep samen te werken, vanwege hun open houding en goede adviezen. Vanaf het eerste contact was er een goede klik met de medewerkers.”
Sophie Don Griot

Manager, Hostel Pink Flamingo

“Lagarde Groep doet voor ons bijna alles op het gebied van brandveiligheid, waar wij erg tevreden over zijn. De samenwerking verloopt zeer prettig en mijn contactpersoon is ervaren en deskundig.”

Daan Otten

Facilitair Manager, Hero Kindercentra

 

Klanten waarderen Lagarde Groep gemiddeld met een:

Referentie Lagarde Groep

Kijk voor meer reviews op klantenvertellen >>

Landelijke dekking toegangscontrolesystemen

Lagarde Groep: leverancier, installateur en adviseur door heel Nederland.

Limburg of Groningen? Lagarde Groep biedt vanuit centraal gelegen locaties landelijke dekking. Tientallen grote en kleine organisaties door heel Nederland gebruiken de brandmeldinstallatie-oplossingen van Lagarde Groep.

Landelijke-dekking-toegangscontrole